SuperHeroes lanceert wereldwijde TikTok creator campagne voor Polaroid

SuperHeroes lanceert wereldwijde TikTok creator campagne voor Polaroid

03-05-2024 (12:18) - Campagnes

Polaroid, de uitvinder van de instant fotografie, heeft samen met SuperHeroes, het creatieve bureau met de missie ‘to save the world from boring advertising’ een wereldwijde TikTok creator campagne gelanceerd. De campagne roept Gen Z op het ‘echte’ leven vast te leggen door de lens van ‘s werelds kleinste instant camera.

De campagne bouwt voor op Polaroids wereldwijde merkcampagne ‘Capture Real Life’. Op basis van het inzicht ‘Real life is a pain in the ass’ is creators gevraagd om een liefdesbrief te schrijven aan ‘real life’, wat - net als analoge fotografie - uitdagend, maar ook ontzettend mooi is. Om content voor Gen Z op TikTok te creëren, werd het inzicht opnieuw getoetst en verfijnd in samenwerking met 'The Robins, SuperHeroes’ collectief van Gen Z’ers. Samen concluderen ze:


‘Real life’ betekent voor Gen Z ongepolijst, rommelig, uniek en super menselijk


Om een groter bereik met meer engagement te realiseren, jaagt de Creative Commerce afdeling van SuperHeroes de campagne verder aan door het combineren van meerdere mediakanalen.

samenwerking met 10 creators

De essentie van ‘Capture Real Life’: content die specifiek en uniek is voor iedere creator. Met authentieke momenten die uiteindelijk tot iets moois leiden - de ups, maar ook downs van het leven. Voor de realisatie werkten Polaroid en SuperHeroes samen met 10 creators. Met een visuele reis laten de creators hun volgers zien dat de Polaroid Go - Polaroid’s kleinste instant camera - de perfecte camera is om mooie, echte momenten uit het dagelijks leven mee te vangen, waar je ook bent.

Craig Miles, Creative Director bij SuperHeroes: “De beste manier om de Gen Z doelgroep te bereiken is met echte, authentieke content. Daarom gaven we elke creator de ruimte om zijn of haar eigen verhaal te vertellen. "Dit resulteerde in opvallende, aansprekende content met een herkenbare rol voor product en merk.”

SuperHeroes Amsterdam is in 2023 door Polaroid geselecteerd voor deze TikTok creator campagne. Dit is het eerste werk dat voortkomt uit de samenwerking.

Bekijk de creator video's hieronder:
Polaroid x Lenosnaps

Polaroid x Jonpurcell

Polaroid x Shaneboyer

Polaroid x Fabrizioquinoa

Polaroid x Jmesharp

Polaroid x Lilybeacg